NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA

I mea e hoʻokō pono ai i nā pono o ka ʻoihana, e hoʻomaka ana mai 2010, Automechanika Moscow (Moscow International Auto Parts, After-sales Service and Equipment Exhibition) a me MIMS (Moscow International Automobile, Parts and Accessories Exhibition) e hui pū me ka hana pū ʻana i A. ʻoi aku ka maikaʻi no nā mea kālepa a me nā mea kūʻai aku.

Ma mua, ua nānā nā hōʻikeʻike ʻelua i ka mākeke kaʻa kaʻa e ulu wikiwiki nei, me nā ʻāpana like ʻole o ka ʻoihana kaʻa, mai nā ʻāpana kaʻa hou loa a me nā mea pono, a i nā lako hana hoʻoponopono aftersales.

Messe Frankfurt, Kelemānia - Automechanika organizer, a me MIMS organizer - ITE Group, e hui lima i ka makahiki 2010 e paʻa pū i ka MIMS powered e Automechanika Moscow Moscow International Auto Parts Exhibition.

ʻO ka hōʻikeʻike ka hanana ʻoihana me ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka internationalization, ka nui loa a me ka laulā o nā huahana i ka ʻoihana hana kaʻa ma Rūsia a me ka Commonwealth of Independent States.

A ʻo NANTAI i kēia hōʻike no nā makahiki he nui.ʻO kēia hōʻikeʻike 2019, ua lawe au i kekahi mau kiʻi e hōʻike aku iā ʻoe:

NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA (5)

Maikaʻi loa ka lewa i kēia mau lā, uliuli loa ka lani ma Rusia.

 NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA (6)

Nantai Automotive Technology Co., Ltd.

ua hoʻonohonoho ʻia a hoʻonohonoho ʻia ko mākou hale lole!

NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA (4)

Hele mai kekahi mau hoaaloha a me kekahi mau mea kūʻai mai iā mākou.

NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA (1) NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA (3)

Lawe mākou i kekahi mau mea ho'āʻo, nā mea hana, nā ʻāpana ʻokoʻa i ka hōʻike.

ʻO mākou ka hale hana o ka pahu ho'āʻo injector maʻamau, ka pae hoʻāʻo ʻōnaehana kaʻa maʻamau, ka pahu hoʻāʻo hoʻoheheʻe diesel, ka pae hoʻāʻo HEUI, ka papa hoʻāʻo EUI EUP, ka pae hoʻāʻo multi-function, a pēlā aku.

Ma waho aʻe o kēia, hoʻolako pū mākou i nā ʻano mea hana injector a me nā mea hana pamu, e wehe a hoʻokomo i nā injectors a me nā pamu.

A no nā ʻāpana ʻokoʻa o nā injectors a me nā pumps, loaʻa iā mākou.E like me nā pahu hoʻoponopono, nā nozzles, valve assy, ​​solenoid valve, adjust shims, pump plunger, delivery valve… a pēlā aku.

NANTAI - 2019 MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW RUSIA (2)

Welina mai e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou!


Ka manawa hoʻouna: Jun-29-2019